White Weekend - Lööhved iet !

Helgen har nu passerat, och den har gett mig mycket att tänka på, då denna helgen inte har inkluderats en enda droppe alkohol, och jag är sjkut nöjd och mår mycket bra, för varför ska det drickas varje helg, VARFÖR. I dont need it !! för en gång skull har jag vilat ut mig under helgen och kan gå tillbaka till jobbet och känna mig redo för fysiskt arbete, vilket jag Ikke gjort på fruktansvärt länge.
Ha, nä men gyyyhd, nu låter det som hela mitt liv bara kretsar kring alköhööh, men nepps, det gör det ikke, har bara blivit litta mycket festande den sista tiden.
jag hörde någon säga imorse, det bästa jag hört på riktigt länge. - "Man ska bara dricka När det händer något!"
Fan bästa jag hört på länge, och jag blev så glad när jag hörde dig säga det knutsson, in BIG need of that.
Så trött på att de enda gångerna det "händer" något , "ska vi hitta på något i helgen".. Shiet, allt kopplas till fest, FUKK, finns mycket roligare saker att göra. bara dagens människor som är sjukt fantasilösa och fest-kåta.

från och med nu, ska jag fan ta tag i mitt liv, min EKONOMI, som jag sabbar genom detta, spara, betala, spara spara spara, -> plugga, resa, Njuuta !! få ut mer av mitt liv, tiden tikkar, jag kan dö imorgon.

jäjä, denna dagen har jag iallafall spebnderat med min kära moder, som är det finaste ! åhh ,söte, nu har allt böärjat komma iordning i ditt liv, nu börjar lösningen tina fram. du ska må så bra nu, du ska bygga upp ditt liv för dig själv, ta hand om dig själv, strunta i andras problem och bli Dig igen. mamma mamma mamma. kära du, jag älskar dig.

tillbaka till jobbet imorn, ysh, vill vara ledig ett tag till. men ja, dagarna springer, snart helg igen :P

ahhh, SHAAIMA , du pratar för mycket !! men , du är dfin ändå.

mamma , do äähr, och fårbliihr - Det finaste !
image2image3
Modern                                                                     moi et Catja at new years eve


Thänks får moi, sija !      /J

RSS 2.0