litta av mycket

Stockholm för det första... (28feb till 2 mars)
ja vad ska jag säga, för det första- TRÖGA JOSSE - kollar inte på sin biljett och har då missat dagen hon skulle flyga. kommer till flygplatsen, ska checka, -Nä, du står inte med här.. efter många om o men så säger tjejen till mig,att det var igår jag skulle åkt. HAHA! är jag dum eller som inte har någon koll.
iallafall. flyger vidare ( å fan vad jag får ont i öronen när jag flyger..sjukt!).. möter upp anne på hennes jobb, sätter mig i baren och väntar, hennes trevliga arbetskamrat bjuder mig på några öl, najs.. I can tell, Fan vad jag behövde dem!
haha.. jaja, sen drog vi hem till anne, snodde lite skumpa från mor anne och kokade litta maad,.
utgång utgång.. haha, träffade iaf ngn liten "kändis" från ica reklamen, lille ulf. söt, liten. haha. det var vad jag fick se. jaja, blev inte riktgit som jag hade tänkt mig med stockholmsresan, blev lite besviken. trodde resan dit skulle uppskattas mer, tyvärr, det kändes inte som det var så efterlängtat direkt. sorry.
men det var kul att träffa dig anne.

Malin!!
min söta, VÄRLDENS sötaste tjej i hela världen. min lillasyster, malin. otroligt vad jag uppskattar och värderar stunderna jag är vid dig. du är så mysig, charmig, sån utstrålning av glädje.
vilket humör jag än är på när jag kommer i närheten av dig blir jag så varm och glad. lycklig.
ni som inte vet, känner mig, så har jag en gravt handikappad lillasyster, malin. de som har träffat henne förstår my point in all this. Golle.. du är min levande maskot!


Mamma Kajsa
äntligen , 17 / 3, du blev mamma vännen. den efterlängtade Sion kom till världen. vackraste jag någonsin sett. jag Vet att du kommer bli en sån fin mamma vännen, du är stark, starkare än jag kunde ana, respekterar dig verkligen.



Johanna arrived!
Äntligen! du är hemma, hemma i kalla sverige med oss. (haha, det lät nästan litta hemskt ju, ;)) fan vad jag saknat att bara HA dig här, kunna träffa dig närsom.
det va trevligt ute i lördags, förutom att du bara försvann. :P haha.. dansade röven av mig som vanligt. love it! petra, du är fan flippat galen! gillar det.. täkk.



PÖÖÖÖÖÖÖÖÖSKALÅÅV FRÅ JUBB!
ahhh. fan vad nice, här ska det sovas länge, inte till halv fem på morgonen iallafall, inte på fyra dagar..
nää , nu ska jag kränga catjas mat.
får räcka för idag..


tack å adddjöh, ditt lille frööh!

RSS 2.0