back on tracks

hej hej, hemskt mycket hej.jaha, då har man fått litta klagomål på att man varit litta kass på att skriva i sin blogg, damn me, jag får väl ta tag i detta...=)

jaha, vad händer just nu.
jag lever lyckligt, lyckligt as hell. med min underbara peter och sjukt vackra vovve maja.
letar för tillfället ny bostad, kostnaden fungerar inte här. 9200 jäfla soänn i månaden, konstigt att man inte har råd att göra någontnig. fuck,. mat är ju inte för ävla billigt heller liksom. nä, sen har man blivit så jävla kräsen också för att man har så pass bra standard som man har i sin nyvarande lägenhet. går knappt att tänka om, men vad får man inte göra när det svider varje månad hyran ska betalas. ...

jaja, idag, idag ä'r det den tredje dagen jag hållt mig från ciggaretter. endast igår, (halva dagen) hade jag nikotinplåster på mig. so far inget idag. många gånger jag kommer tillbaka och säger, sorry, I failed.. denna gången ska jag klara, m jag klarat det så bra hitintills så får jag fan fortsätta så här också.
nä, just nu hinner jag faktiskt inte skriva mer, måste förbereda mig för jobbet, gå ut med maja etc  etc..

I dagens läge är människor så dåliga att hålla kontakt med varann UTANFÖR internet, därför får man ju lägga ut en presentation på vad som händeri ens liv Här för att uppdatera andra om vad som händer..
måste tyvärr säga att här står det rät så ordentligt stilla, förutom att jag vill flytta. =P

här bärjar väl då en "ny uppstart" med fortsättning på blogg a la josie..

puss och kram

RSS 2.0